Maria Koningin van engelen orakelkaarten Doreen Virtue

Maria Koningin van engelen orakelkaarten Doreen Virtue
Maria Koningin van engelen orakelkaarten Doreen Virtue Maria Koningin van engelen orakelkaarten Doreen Virtue Maria Koningin van engelen orakelkaarten Doreen Virtue Maria Koningin van engelen orakelkaarten Doreen Virtue
Model: K 063
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 22,25€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   
Maria Koningin van Engelen orakel kaartenset van Doreen Virtue
 
Moeder Maria staat bekend om haar zuiverheid, haar compassie, haar zorgzaamheid en bescherming. Zij bekommert zich serieus om ieder van ons, en geeft ons moederlijke raad, op elke gebied van ons leven. Met de 44 kaarten kun je op een mooie, betrouwbare en respectvolle manier in contact komen met de liefdevolle wijsheid van Moeder Maria. In de handleiding vind je stap voor stap instructies voor hoe je precieze en betrouwbare boodschappen kunt ontvangen, voor jezelf en voor anderen. Verder vind je er ook de algemene betekenissen van elke kaart, en ook specifieke details, die een licht kunnen werpen op de antwoorden die je zoekt.
De handleiding en de kaarten van Maria, Koningin van Engelen zijn niet confessioneel, zij gaan over de grenzen van welke levensovertuiging dan ook.
 
Reacties van kopers van deze set:
 
De kaarten zijn mooi uitgevoerd, mooie tekeningen. Het bijbehorende boekje geeft een duidelijke uitleg. Ik heb onlangs voor vrienden een kaart getrokken en de boodschappen klopten.
 
Prachtig in een woord.de afbeeldingen zijn sprekend,je kunt er ook samen met andere kaarten gebruiken of een dagkaartje trekken wat je kunt gebruiken op je verdere levenspad. De beschrijving van de kaartjes zijn goed verstaanbaar in het boekje.ze hebben heldere boodschappen Heel mooi.ze geven je ook moed om door te zetten.
 
ISBN
9789085081838
Auteur
Doreen Virtue
Inhoud
44 kaarten + handleiding
Trefwoorden
Engelen
Taal
Nederlands
Gewicht
329,00 gram
Afmeting
32x138x104 mm
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Cadeau variant © 2018