Geitenboter

Geitenboter
 
HUIDVERZORGING OP BASIS VAN ROMIGE GEITENMELK
Geitenboter-balsem bevat meer dan 70 meervoudige vetzuren. Het heeft een hoog gehalte aan vitaminen (A, B1, B2, C en D), is rijk aan mineralen (Calcium, Kalium, Natrium, Magnesium, fosfor) en vochthoudende bestanddelen als Panthenol. De in Geitenboter voorkomende Linolzuur heeft een positieve invloed op een droge huid en ondersteunt de regeneratie van de geïrriteerde huid en maakt deze weer soepel en geeft het zijn natuurlijke glans terug. Geitenboter heeft een rustgevend effect op ernstige huidproblemen zoals eczeem en psoriasis. Daarnaast bevat Geitenboter balsem of crème hoogwaardige biologische geteelde Olijfolie en Aloë Vera die de extreem droge, rijpere , (zon)verbrande, geïrriteerde, ruwe en/of schilferige huid een zelfopbouwende en cel vernieuwende werking biedt. Aangezien geitenboter begint te smelten bij lichaamstemperatuur, bijvoorbeeld 37 graden Celsius en snel doordringt in de huid, wordt onze geitenboter volledig in de huid opgenomen zonder een vetlaag achter te laten. Geschikt voor dagelijks gebruik. Trekt direct in de huid en laat geen vlekken achter in kleding of op beddengoed! Dermatologisch getest.
 
DEZE PRODUCTEN BEVATTEN GÉÉN PARFUM, PARABENEN EN KLEURSTOF
 
   
 
 
 
 
 
 
Wij spelen in op de steeds stijgende vraag naar puur, eerlijke producten zonder toevoeging van minerale oliën, kleurstoffen en parfum.
Zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en grondstoffen van hoge kwaliteit tegen een eerlijke en goede prijs.
 
VOOR IEDER HUIDTYPE, MAAR VOORAL VOOR DE (EXTREEM) DROGE HUID
De unieke geitenboter producten zijn geschikt voor ieder huidtype, jong en oud en zowel voor de vrouwen als de mannen huid. Maar vooral de (extreem) droge huid heeft veel baat het gebruik van onze balsem of crème, Vooral na bad, zon of zonnebank. . Vaak denkt men dat hoe vetter een product is hoe beter geschikt maar meestal leggen deze "vette" producten alleen een laagje op de huid en trekt het niet echt in. Geitenboter balsem of crème smeert goed uit, voelt prettig aan, plakt niet en trekt volledig in. Personen met een droge tot zeer droge huid zullen in het begin regelmatig (minstens 2x daags) moeten smeren en een ruime hoeveelheid balsem-crème aanbrengen op het gewenste lichaamsdeel. Al binnen korte tijd zult u merken dat de huid minder droog is, soepeler en veerkrachtiger aanvoelt en het weer zijn natuurlijke glans terug krijgt. Al snel zal u merken dat u minder balsem of crème nodig heeft dan in het begin.
 
GEITENBOTER BALSEM BIJ HUIDAANDOENINGEN
Wij horen regelmatig van mensen met diverse huidaandoeningen als eczeem, acne en psoriasis dat zij veel verlichting van de klachten ondervinden bij dagelijks gebruik van onze geitenboter huidverzorging producten. Omdat de Geitenboter producten meteen intrekken dringt het door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding die het licht inmasseren met Geitenboter bewerkstelligt zal na regelmatig gebruik de conditie van de huid verbeteren . Ook voor de tere en gevoelige baby en kinderhuidjes is Geitenboter balsem zeer geschikt.
 
TOEPASSINGEN VAN DE GEITENBOTER HUIDVERZORGING PRODUCTEN
 
 • als dagelijkse huidverzorging van het gehele lichaam
 • na het douchen, baden en zonnebaden (ook na gebruik zonnebank)
 • uitermate geschikt als Aftersun door toevoeging van Aloë Vera
 • bij droge, ruwe handen en voeten en ook kloofjes
 • als verzorgende en voedende crème bij gevoelige en tere baby billetjes
 • bij huiduitslag, huidaandoeningen en/of jeuk , kalmeert de huid
 • de Geitenboter lotion als aftershave balsem na het scheren, voorkomt of vermindert huidirritatie
 • bij eeltvorming en verharde huid, maakt het weer zacht
 • verzachtend en jeukstillend bij insecten beten
 • heeft een rustgevend effect op ernstige huidproblemen zoals bij eczeem en psoriasis
 • de lotion met Amandelolie is geschikt om (kort) mee te masseren. Omdat het snel intrekt, vooral bij een droge huid dient u meestal wel een tweede laag aan te brengen
 • de geitenboter balsem is een prima basis voor lichaam en voet pakkingen en als gezichtsmasker bij wellness en pedicure behandelingen
 
"RUIKT DE BALSEM-CRÈME NIET NAAR GEIT?"
Omdat onze producten NIET zijn geparfumeerd word deze vraag ons vaak gesteld. Maar het antwoord is nee. Zowel de crème, balsem als lotion ruiken fris en romig als een vers bereid melk product en voelt zacht aan op uw huid.
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Geitenboter balsem 1000 ml met handig doseer systeem
Geitenboter balsem 1000 ml met air pomp Op veler verzoek van consumenten, pedicures en verzor..
49,75€ 39,95€
Geitenboter balsem 200 ml
Geitenboter balsem Royale pot van 200 ml Balsem vooral geschikt voor (extreem) droge huid..
9,95€
Geitenboter crème
Geitenboter crème   Crème vooral geschikt voor (extreem) droge en rijpere huid, ook ..
8,95€
Geitenboter lotion 200 ml
Geitenboter lotion De lotion is wat dunner en geschikt voor ieder huidtype. Ideaal als bodylo..
11,95€
Powered By OpenCart
Cadeau variant © 2018