Over Cadeau variant

Over Cadeau variant

Cadeau variant is een eigentijdse cadeau winkel met een breed assortiment gevestigd bij het winkelcentrum Hart van Zuid in Apeldoorn.

U kunt als u een vraag heeft telefonisch contact met ons opnemen: 055 - 737 0117 of een bericht via Messenger sturen: 

(In de Messenger app kunt u de code scannen en zo komt u direct bij ons terecht).

Een attentie - een bedankje - een cadeau - een klein of groot gebaar; het doet ons plezier om samen met u het passende geschenk te vinden.

Onze cadeau winkel is gevestigd aan de Adelaarslaan 132 bij het fraaie moderne winkelcentrum Hart van Zuid. Hier kunt u volop gratis parkeren en er is ruim voldoende plaats om uw fiets voor de winkel neer te zetten. Komt u met de bus? Lijn 19 (Talingweg) stopt bijna voor onze deur.

Routebeschrijving

Onze winkel is een ontdekkingsreis waard, we willen u als klant blijven verrassen en inspireren: ons assortiment wisselt regelmatig zodat er altijd weer iets nieuws te zien, te voelen óf te ruiken is.

Wij voeren een breed assortiment cadeaus allen met veel aandacht en liefde persoonlijk ingekocht.

Of het nou gaat om een kraamcadeau, een verjaardag, een jubileum, een huwelijk of een cadeau om iemand sterkte te wensen of “zomaar”; ons aanbod is uniek en veelzijdig.

Wij wensen u veel kijk- en winkelplezier en we verzorgen uw bestelling met veel zorgvuldigheid en aandacht.

Deze webshop wordt dagelijks bijgewerkt zodat u altijd op de hoogte bent of uw keuze op voorraad is.

Graag tot ziens in deze webshop of in onze winkel. Wilt u het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

 

Evert en Conny van de Scheur

 

 

 

 

Verfijnd zoeken

Powered By OpenCart
Cadeau variant © 2018